Сопственикот на телевизијата „Пинк“, Жељко Митровиќ повторно проговори за конфликтот со јутјуберот Богдан Илиќ, попознат како Бака Прасе.

Имено, откако Митровиќ доби поддршка од менаџерот Саша Мирковиќ, почнаа да пристигнуваат смртни закани и на сметка на Мирковиќ.

Мирковиќ тоа јавно го призна, а сето тоа го искоментира сопственикот на „Пинк“.

– Веќе не добивам закани само јас, туку сите што се осмелуваат да го осудат ова мало гом*о! Види криминален смрдливко, нема да има место на планетава каде што можеш да се скриеш, а на овие твои криминалци веќе им кажав дека можат да ми попу*ат и убаво да се застанат во ред бидејќи нема протекции! Се мора да оди оди по ред, а ти Богдане да бидеш таму каде што ти е местото, напиша Митровиќ.