ФОТО: Илустрација

Во овие моменти слаб снег со дожд врне во главниот град.

Се оствари и прогнозата на метеоролозите во главниот град.

Освен засилениот ветер од северно западен правец и дождот, повремено врне и снег во главниот град.

Најизразено е на планината Водно каде во овие моменти вее многу повеќе снег од во Скопје.