Не знам како не ве интересира кога и кој ќе воспостави ред во такси џунглата во Скопје, а ве интересира што правела девојката у 4 сабајле надвор?

Може била у диско, може била на гости, нејзина работа е шо праела. Вие у 10 си легнувате па станувате у 5 да тегнете гибаница, домаќини златни?

Градот треба да е безбеден и услугите кои се нудат на граѓаните треба да се безбедни. Тоа е се што треба да ве интересира.

И глејте си чергата дома ќерките и жените ваши кај одат, не берете туѓо гајле.