Попладнево на плоштадот „Македонија“ повторно може да се забележи отворена дупка во дел на површинската фонтана, пренесе ТВ 21. Засега не е познато како пропаднала плочката.

Инаку, на ова место досега забележани се три случаи каде возила имаат пропаднато.