Мајмун на сите начини се обиде да ги открие градите на една манекенка во индонезиска зоолошка градина на Бали, обидувајќи се да и го спушти горниот дел.

Во виралното видео на интернет, перуанската манекенка Пола Манзанал (28) позира за фотографирање покрај мајмунот во Убуд – но животно ја подава раката и се обидува да ја соблече нејзината облека што ги покрива градите.

Манзанал, која ја освои титулата Мис Перу во 2014 година, внимателно го гледа мајмунот и се обидува да ги тргне неговите раце од нејзините гради.

Но, упорниот мајмун и удира шлаканица на Манзанал во лице кога таа се обидува да го спречи животното кое се обиде да ја соблече.

📸

📸