Вчера гледачите на емисијата „Амиџи шоу“ имаа прилика во живо да „исплакнат“ очи од пехот кој и се случи на една од гостинките кај Огнен Амиџиќ.

Имено учесничката во реалното шоу „Задруга 6“ Маја Маринковиќ во еден момент додека изведуваше игра како перформанс во шоуто и испадна градата од комбинезонот.

Доказ дека ова не и сметаше на старлетата е што таа продолжила да се бори за колачето, наместо да се покрие и сокрие пред камерите.

Во овој пех очигледно најмногу уживаше и публиката во студиото кое буквално занеме по оваа глетка: