Во заедничка акција на Министерството за внатрешни работи на Србија и Вишото јавно обвинителство во Белград е уапсен сексуален предатор, ексклузивно дознава „Телеграф.рс“.

Според нивните информации, станува збор за маж кој во полиција бил пријавил од 10 девојки, меѓу кои и малолетни.

Против него се поднесени кривични пријави за сексуален напад, обид за сексуален напад и нелегална сексуална активност.