Пејачката Теодора Џехверовиќ честопати својот задник и силиконски гради ги става во прв план, а сега поради тоа стана хит на социјалните мрежи.

Поранешната „задругарка“ на своите настапи тверкува, меша со задникот, меѓутоа сега реши да оди чекор понатаму.

Имено, таа задникот го завртела накај публиката и им дозволила на фановите да ја „плескаат“ по него. Прво тоа го направи една девојка, а кога виделе дека на Теодора тоа не и пречи, со „плескање“ започнале и другите.

Снимката од жешкиот танц заврши на социјалните мрежи со наслов „А тоа што Теодора Џехверовиќ ја удираат по задникот на настапите“…

„Дно“, „Мене ова ми е мизерно“, „Мислам дека претерала“, „Девојката итно да стане сериозна“ – се дел од многуте коментари.

Погледнете: