Пејачката Теа Таировиќ важи за една од најбараните млади pejaчки за настапи во последните неколку години, а на настапите атмосферата ја доведува до вриење и со својот жежок танц и со есотскиот стајлинг кој никого не може да остави рамнодушен.

Атрактивниот изглед, силната енергија и провокативните креации кои некогаш повеќе откриваат отколку што покриваат е она по што пејачката им е добро позната на сите кои во еден глас и ги пеат песните, ама и погледот не го симнуваат од неа.

Кога Теа ќе заниша со колковите и замеша со големата задница, мажите остануваат со подзината вилица.

Слична бура Теа предизвика со нејзиниот изглед и додека беше на плажа.

Имено, истото се случи и овој пат кога таа го искористи денот да се посонча на плажата во Котор пред вечерниот настап, каде се појави без грам шминка и беше речиси непрепознатлива…

Но само во лицето, во кое ја гледаа исклучиво жените, додека мажите и ергените пејачката ја соблекуваа со поглед… Од петици до раменици!