Момчето кое денеска падна од седмиот кат во зградата на улицата „Кнез Данилова“ во Белград, почина од повредите.

Тригодишното момче давало знаци на живот кога пристигнала брзата помош, но во онесвестена состојба било пренесено во Ургентниот центар.

Лекарите се бореа за неговиот живот, но за жал ја загубија борбата.