Канал 5 ТВ објави видео на кое се гледа како ученик малтретира наствничка.

Според телевизијата се работи за настан кој се случил во октомври 2019 год, нападнатата професорка е со иницијали Б.С. , а директорка во тоа време била лицето О.К., која според изворот, не превземала соодветни мерки!

Оттаму велат дека бараат од МВР уште вечерва да почне да го разрешува случајот. Во видеото од кои се гледа и се слуша дека ученикот кој снима зборува на албански јазик.