Пејачката Лепа Брена одржа спектакуларен настап во Будва, а на сцената се случи крајно неочекувана ситуација.

Имено, Брена ја отпеа својата песна „Дама од Лондон“ со придружниот вокал Ива Баничевиќ. Тие две на сцената заедно изведоа кореографија, а целиот настап потсетуваше на сцена од филмот „Мулен руж“.

Меѓутоа, во еден момент дојде до „препирка“ меѓу нив, иако на почетокот многумина мислеа дека од некоја непозната причина меѓу нив има нетрпеливост, вистината е всушност поинаква.

Како и да е, се гледа дека Брена малку повеќе ја турнаа, а замислениот настап сепак помина погрубо од очекуваното.