Маж на синџир води жена која оди како куче во центарот на Загреб. Видеото на кое се шета парот во центарот на Загреб стана популарно на социјалните мрежи.

Случаните минувачи кои ја заткнале оваа ситуација биле изненадени од оваа глетка, пренесува Дневник.хр.

Сè уште не се знае кои се луѓето од видеото, ниту зошто се прошетале низ центарот на градот на ваков необичен начин.

„Ако се свесни дека ја вознемируваат јавноста и се уште го прават тоа – не е во ред. Можеби не се свесни за тоа. Верувам дека има луѓе на кои не им е гајле што го виделе и им е непријатно“, рекол случаен минувач, пренесува Дневник.хр.