Македонската пејачка Елена Велевска е горда мајка на три деца. Од бракот со бизнисменот Марјан Мирчески ги има најголемата Софија, Марко и најмалата Калија.

Нејзиното прво чедо веќе потпорасна во убава тинејџерка која токму денеска слави роденден.

„Среќен роденден, душичка“, ѝ порача „мама“.

Талентот за пеење Софија дефинитивно го наследила од својата позната мајка, но дали и таа музиката ќе ја одбере како професионална определба останува да видиме.

📸

📸