На 31.03.2023 во 12.00 часот во Полициска станица Карпош било пријавено дека од медицинска установа на подрачјето на с.Бардовци, скопско, се оддалечил У.Д.(46) од Тетово.

Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето.