Голема полициска акција е во тек во Скопје.

Се прават претреси на дваесетина локации, а уапсени се петнаесетина криминалци, пред се дилери и разбојници, информира МВР.

Оттаму потврдуваат дека во тек е полициска акција, но детали најавуваат по нејзиното завршување.