Новинарот Саше Димовски, имаше ампутација на ногата. Со сметки за донации, се собира помош, за Димовски, повторно да прооди.

Средства требаат и за лекување, како и рехабилитација.

Сметки за донации:
Денарска: 250101000288259
Девизна: 1408000644660

SWIFT: INSBMK22
IBAN 07250780006446692
Шпаркасе банка Македонија