Ања Бла позираше во бикини и ги полуде сите.

Ања Благојевиќ, попозната како Ања Бла, веќе неколку дена е во центарот на вниманието поради прозивките што во неколку наврати го упати кон нејзиното поранешно момче Бака прасе, кое неодамна призна дека сè уште ја сака.

Згодната бринета сега реши да се одмори и да отпатува во Црна Гора со својата мајка, од каде веднаш сподели неколку заводливи фотографии, а никој не остана рамнодушен на нејзината линија.

Како што е познато дека Ања е толку посветена на спортот и јасно е на кој начин изгледа толку добро.

Ања позирала покрај базен, пред огледало, ги сликала стомачните, па задникот …

📸

📸

📸

📸

📸

📸

📸

📸

📸

📸

А потоа го предизвика и бившиот!