Пола Скопје остана без струја доцна вечерва. Прекинот е детектиран во 03 часот и 32 минути, објави телевизија 21.

Низ Центар се слушаат сирени на алармни системи кои се активираа откако прекина снабдувањето со електирча енергија.

Според последните информации станува збор за најавено исклучување.

Населбите ќе бидат без струја до 08.30 натуро.