Кон крајот на „Играта на вистината на Мича“ настана xaoc помеѓу Анастасија Бојановиќ и Адам Лабунски кои се познаваат подолго време.

– Оди на забар, поправи си ги забите – рекол Адам.

– Велиш дека ме е*е 50 годишен човек – возврати Анастасија.

– Измислуваш – одговори Лабунски.

Анастасија ја зеде чинијата и ја фрли кон Адам.

– Ќе те тужам – одговори Адам.

Таа ја прескокна масата и се нaфрли на Адам. Ѕвездан Славниќ веднаш ја тргнал и ја однел во просторијата за пушење.