Непозната девојка прошетала низ центарот на Бања Лука и ги шокирала минувачите со својата комбинација на облека.

– Таа шеташе низ градот со полугол задник додека носеше танга, пишуваат локалните босански портали.

Секако, таа не останала незабележана, па случајните минувачи ги вртеле главите по неа, но се чини дека тоа не ѝ пречело премногу.

Таа продолжила безгрижно да оди со уште една друга девојка.

📸

📸