Познатиот српски стилист и креатор Саша Видиќ почина денеска на 52-годишна возраст во болницата на Бежанска коса во Белград.

Според извор на телевизијата „Пинк“, Видиќ во оваа здраствена установа е примен во многу тешка општа состојба. Според наводите, за креаторот немало спас и имал почетна фаза на сепса.

Да потсетиме, Видиќ соработувал со бројни познати личности, а поради неговиот брз јазик, тој не беше во добри односи со многу од нив.

Последното појавување на Видиќ во јавноста