Учесникот на реалното шоу „Задруга“ Урош Чертиќ моментално не престојува во Белата куќа и е изолиран од останатите учесници, пишуваат српските медиуми.

Имено, Ќертиќ моментално е во изолација, има температура и не се чувствува добро.

Бидејќи Чертиќ не се појавуваше во емисиите, многумина помислија дека тој го напуштил реалното шоу, а како понатаму ќе се развиваат работите останува да видиме.

Адам Лабунски додека беше во дворот со Кристијан Голубовиќ и други задругари кога пред неколку дена беше нападнат од страна на Урош Чертиќ кој го повлекол за косата, при што му скинал цел прамен.

– Недостасува дел од праменот, па ти си правел надоградба – рече Чертиќ и си замина, за набргу да се врати и повторно да налета на пејачот.

– Од кога мажите ставаат надоградба на косата? Се гледаме македонско девојче – повторуваше цело време Урош.

Чертиќ не престана со провокации, поради што обезбедувањето мораше итно да реагира.