Пејачката Дара Бубамара често е мета на критики за користење фотошоп, а тоа беше случај и овој пат.

Пејачката своевремено тврдеше дека не користи фотошоп, а сега „излегоа на површина“ фотографии на кои може да се види како Дара всушност изгледа без шминка и фотошоп.

Разликата е толку очигледна што многумина коментираа дека пејачката претерува во обработката на фотографиите.

📸

📸