Во живо во програмата „Парови“ неодамна се случи многу непријатна ситуација.

Еден гледач се јави во програмата и беше, најблаго кажано, груб со водителката Јована Јеремиќ.

– Можеш ли да ја извадиш левата ц***а? – прашал необразованиот гледач, по што му била прекината врската. Јована на почетокот била шокирана, но доста добро реагирала и само се насмеала на оваа грубост.

Во дел од коментарите на социјалните мрежи оваа ситуација се оценува како смешна, но повеќето го осудија непристојното однесување на гледачот кон Јеремиќ.