Изминатото лето, екипата на шоуто „Папарацо лов“ беше активна на Црногорското приморје. Поранешната задругарка Драгана Митар беше меѓу многуте јавни личности кои беа снимени за време на одморот.

Драгана има посебна навика… Доаѓаш на море, завршуваш во базен… И тоа баеги разголена… Ама ако!

Пријателката која ја придружуваше исто така е дел од најгледаното ријалити, дамата во црни полутанга бикини…

Кога може секоја друга, ни можела и таа што да не, да биде дел од новата сезона на „Задруга“. За подобро опуштање може и малку освежување со некој пијалак…

Кадарот и онака е доволно влажен, возбудлив и јак… Особено кога погледот низ објективот на камерата ги испараќа додека излегуваат од базенот… А Бога ми и додека онака влажни се сушат испружени на лежалка…

📸

📸

📸

📸

📸

📸

📸