Пејачот Дарко Лазиќ се појави на свадбената прослава на на Вања Мијатовиќ со неговата нова девојка Катарина.

Дарко беше расположен до моментот кога новинарите го прашаа зошто не дошол на закажаниот настап во шведскиот град Норчепинг.

– На младите им посакувам се најдобро. Дај боже да сме следни. Тренирам секој ден, секогаш сум во форма за неа, рекол Дарко Лазиќ, а потоа се изнервирал од прашањето за настапот што го пропуштил, но и по коментар на новинар кој учтиво праша зошто не се појави или не кажал дека нема да дојде на однапред договорено интервју.

– Бев дома, имав здравствени проблеми, штом го немам телефонот во рака, сите мислат дека сум исчезнал, не треба постојано да бидам на телефон. Не можам да зборувам за тоа, се сега е во ред, тој настап ќе го оправдам друг пат, изјави Лазиќ и додаде дека не земал пари за настапот.

📸

📸

📸

📸