Необична порака осамна на еден автомобил во Прибој, Србија.

„Остави го мојот сопруг, ку*во“, напишала непозната жена на автомобилот на друга жена.

Фотографиите брзо се проширија на социјалните мрежи и предизвикаа многу реакции.

„Што е крива, врзи го кучето“, „Ова никогаш нема да го разберам. А мажот не е виновен?“, „Сега маж ти веројатно ќе и купи нов автомобил“, се само дел од коментарите.

– Не е животот една жена, правда за мажот – вели еден од учесниците во дискусијата.

Еден коментар беше упатен, веројатно до жената.

– А не си ли размислила ти да го оставиш сопругот – прашува друг корисник.