Долго време се шпекулираше дека бракот помеѓу познатата пејачка Тамара Тодевска и поранешниот кошаркар Александар Димитревски – Мачка стои на стаклени нозе.

На крајот се потврдија тие гласини, пејачката токму за „Убавина и здравје“ потврди дека се разделила со сопругот, со кого ги имаат двете дечиња, Хана и Дарен.

Тодевска изјави дека со Мачка се разделиле без лоши зборови и дека сега најважни им се нивните деца.

Дека брзо ја преболела разделбата, може да се види од социјалните мрежи на Тамара, каде што често споделува фотографии и снимки од себе, на кои изгледа прекрасно. Таа овој пат откри и кој ѝ прави друштво во нејзиниот кревет.