Станија Добројевиќ подолго време е во Америка. Старлетата е „уловена“ во провокативно издание. Била облечена во фустан, а гаќичките од полуголата задница и ѕиркаат како дете зад ѕидот на криенка.

Добројевиќ живее во Мајами, а таму развива и бизнис со додатоци и суплементи во исхраната.

Обезбедувањето ја предупреди Станија дека се паркира непрописно, но таа толку го шармираше, што тој и попушти, па паркибнгот и помина. Станија во САД има и свој возач, зашто нејзиното момче Марко Марковиќ останал во Србија, бидејќи не добил американска виза.

📸

📸