Инфлуенсерката Лејла Рамовиќ, сестра босанската пејачка Џејла Рамовиќ вчера се омажи за својот избраник Дино Јолдиќ.

Свадбата се одржа во Мостар, а младата брачна двојка го кажа судбоносното ДА.

Церемонијата беше придружувана од сестрата Џејла Рамовиќ, која исто така пееше по тој повод.

Лејла Рамовиќ претходно откри дека ќе сошие венчаница за најсреќниот ден, но и дека таа и нејзиниот избраник отишле на часови и го вежбале првиот танц.

Лејла и Дино се верија во октомври 2020 година.

📸

📸