Скопје некогаш имаше градска плажа на Вардар, а за капење популарна дестинација беше и езерото Треска!

Овие фотографии ќе ве вратат назад во времето!

Како некогаш летуваа скопјани!

ФОТО: skopjeinfo.mk

📸

📸

📸