Поранешната учесничка во реалното шоу „Задруга“ Ирма Сејраниќ неодамна изненади многумина со тоа што призна дека ја сменила верата.

Имено, Ирма го прифатила христијанството, а сега покажала на социјалните мрежи и како ги украсувала велигденските јајца.

Сејраниќ се одлучи за црвената боја, а во текот вчерашниот ден сподели неколку празнични пораки.

– Денеска е Велики Четврток, за мене е Велики Четврток – првично напиша поранешната „задругарка“, за малку подоцна да додаде:

– Велики Петок за неколку минути!