Струмичанката која е позната по моќниот вокал, Александра Јенева, периодов изненадува од повеќе аспекти – што професионални, што приватни.

Ако некогаш од неа беше тешко да се види доза на провокација што во денешно време е како карта за влез на естрадната сцена, сега таа почна да игра и по тие правила.

Почна да го полни профилот со доза на сексапилни фотографии, а го покажа и момчето.

Деновиве со саканиот беа заедно на одмор на море, па Јанева својот профил на Инстаграм го наополни со фотографии од летното љубовно уживање.

Меѓу повеќето објави се најде и една таква каде свртена со грб ја покажа бујната задница во танга костим за капење.

Ненамеливоста е во нејзината природа, па дури и разголена, кај неа не делува вулгарно.

Александра Јанева блеска со позитивна енергија и вибрации, па јасно е дека љубовта и тоа како и годи.