Најпознатата хрватска активна актерка од филмовите за возрасни, Марија Задравец отворено проговори за непристојни понуди, непријатни барања, но и за заработката во оваа индустрија.

Марија при гостувањето во емисијата „Прашај што сакаш“ ја прашаа дали актери од овие филмови излегуваат меѓу себе на состаноци, рече дека излегуваат, но повеќе се дружат како пријатели. Знае дека се случува и колеги од снимањето да бидат во врска, но според Марија тоа не е толку често.

Кога станува збор за неморални понуди, Марија вели дека ги добива секој ден.

„Добивам дури и понуди за брак, за една ноќ и слично. Инбоксот ми е преполн со пораки“, вели Марија.

Таа понатаму тврди дека вооваа индустријата може да заработите добри пари, но зависи што и како снимате.

„Можете да заработите од 500 до 2.000 евра за само една сцена“. Таа тврди дека е задоволна од приходите. Марија има и свој профил OnlyFans и на него има околу 800 следбеници.

Кога станува збор за непријатни барања, Марија вели:

„Да, тоа секогаш се случува. Знаат да ми се јават и брачните парови кои сакаат да дојдам кај нив. Има и такви кои сакаат да ми бидат робови“.

Марија вели дека познати луѓе ја контактираат преку OnlyFans, но не сакала да открие за кого станува збор.