Цеца и Анастасија вчера за прв пат пееја заедно на сцена, и тоа во Пробиштип.

Анастасија имаше одличен настап, буквално ја „запали“ публиката, а потоа и се придружи и нејзината мајка, па се прегрнаа на сред сцена.

Двете блеснаа, тешко е да се каже која изгледаше подобро.

📸

📸

📸

📸

📸

📸

📸