Има многу реакции под видеото на TikTok за девојка отишла во воден Аква парк носејќи провокативен костим за капење додека во базенот имало родители и деца.

Корисничката Ким Страм објави видео на социјалните мрежи каде изгледа дека жената е во базен облечена во нејзиниот разголен костим за капење и разговара со своето момче додека неколку мали деца си играат покрај неа.

Во ова видео таа го поставува следното прашање: „Дали е погодно облечена за семеен аква парк или НЕ?“.

– Бура, се дел од реакциите за изгледот на згодната девојка.

Сепак, стотици корисници на TikTok ја нападнаа девојката, велејќи дека таа треба да се облекува соодветно на места со малолетници.

– Тоа се нарекува почит кон другите и семејствата. Овој свет веќе го нема тоа, се вели во еден коментар, додека друг корисник коментира:

„Сигурно не е соодветно и за оние од вас кои велат дека децата не се грижат за тоа како е облечена. И вие сте дел од проблемот“.

Во меѓувреме, неколку корисници ѝ изразија поддршка на жената и ги испукаа своите „стрели“ кон лицето кое ја снимило и го објавило видеото без согласност.

„Снимањето и исмејувањето на луѓето исто така непочитување, што не разбирам како луѓето мислат дека е во ред“, се вели во еден од коментарите.

Друг пак напиша: „Ако имате вакво тело, зошто па да не го покажете?“