Голем кран кој во раните попладневни часови беше донесен на местото на излетувањето на полскиот автобус на автопатот А4, ги извади остатоците од истиот од каналот каде што завршија.

Како што може да се види на снимките на фоторепортерот на „Кропикс“, Давор Понграчиќ, предниот дел на автобусот е згмечен и не е тешко да се заклучи дека возачите и патниците во предниот дел на возилото најлошо поминале во трагедија која, според досегашните податоци однесе 12 човечки животи, додека неколку десетици луѓе се повредени.

📸

📸

📸