Фотографиите кои убавата и згодна политичарка од Ниш, членка на СПС, Ана Гроздановиќ ги објавува на својот Инстаграм профил секогаш привлекуваат внимание и лавина коментари. Инаку, Ана е член на ГО СПС и претседател на Комисијата за образование, култура, млади и спорт.

Таа уште еднаш ја скокотка сечија фантазија со својата објава на социјалните мрежи. На фотографијата што ја објави нејзините долги витки нозе се во преден план.

Но, освен со својот атрактивен изглед, оваа политичарка ја заинтригира јавноста и со коментарот кој го остави со својата објава.

Имено, таа со фотографијата оставила коментар: Денеска попрво би изгубила расправија, заради повисока цел.

Останува загатка која е целта и со кого нема да се кара убавата Ана, но имаше коментари од типот:

„Никој не може да се кара со тебе кога имаш таков темперамент, веднаш ќе го изгасиш како последна цигара“, „Огнена девојка“, „Моќна, премоќна“…