Дваесет и тригодишно момче вечерва околу 17 часот и 40 минути влегло во река и не испливало надвор во викенд населбата Чикмеже кај Жабаљ во Војводина.

Според Телеграф.рс, ангажирана е нуркачката екипа на Жандармеријата која е на терен.

Вчера за само неколку часа на територијата на Белград беа пронајдени телата на три удавени лица.