Во Панама вечерва е убиен водачот на кавачкиот клан Радоје Звицер, јавуваат медиумите, пренесува Информер.рс.

Веста која како молња се прошири во медиумите зборува за ликвидација на водачот на кавачкиот кланРадоје Звицер, кој, според истиот извор, бил убиен во Панама.

Засега информацијата не е официјално потврдена.