Еден од најпознатите македонски бизнисмени Штерјо Наков е исчезнат од пред неколку часа и по него трага Секторот за внатрешни работи Скопје (СВР Скопје).

Скопската полиција трага по познатиот македонски бизнисмен Штерјо Наков, дознава НетПрес од извори од Министерстово за внатрешни работи.

Според првичните неофицијални информсциии, сопственикот на „Фершпед“, исчезнал пред неколку часа, а исчезнувањето го пријавило неговото семејство.

Последниот период Наков е со нарушено здравје.