Водителката Аракели Ордас Кампос одлучила да го тестира душекот за време на една телевизиска емисија со помош на трамбoлина за да прескокне пречка и да доскока на душекот, но потоа сфатила дека заборавила да облече гаќички.

Инцидентот и се случи во 2017 година, а во меѓувреме собра речиси осум милиони прегледи на Јутјуб. Таа е позната по прекарот Гомита, а родена е во 1994 година.

Таа е популарна на YouTube, како и на водечките телевизии, а собрала повеќе од 1,4 милиони претплатници на нејзиниот канал „SoyAraceli“, каде освен блогови дава и совети за убавина.