Секси Шкотланѓанка му зададе вистински шок на познатиот италијански спортски репортер, кој емитуваше во живо кога таа се обиде да ја покаже нејзината тетоважа на градите.

Се се случуваше додека новинарот Танкреди Палмери беше во етер на каналот SportItalia и зборуваше за „прозорецот“ на трансфери.

Во еден момент, како што може да се види на видеото кое го објави на Твитер, му пријдоа неколку навивачи на Хартс, тимот од Шкотска и разговараа со него.

„Дали знаете за Heart of Midlothian?“ жената го праша новинарот, бидејќи тимот претходно го победи Хибернијан со 3-0.

Кога, пак, новинарот одговори со „да“, Наташа, како што се вика жената, се обиде да му ја покаже тетоважата со Палмери, кој брзаше да ја стави раката за да не се емитува несоодветниот кадар.