Попладнево поради голем одрон беше затворен сообраќајот во двете насоки на магистралниот пат Скопје-граничен премин Блаце.

На социјалните мрежи се појави снимка од моментот на одронот.

„На патот кон ГП Блаце има одрон во близина на м.в. Вражји Вир. Сообраќајот е во прекин во двата правци. На граничниот премин не се
пропуштаат возила бидејќи кај местото на одронот сѐ уште не е проодно“, пишува во последниот билтен на АМСМ, објавен во 19:21 часот.