АМСМ ги известува сите возачи за прекин во сообраќајот на регионалниот пат Струга-Дебар, кај с. Луково.

-На 08.12.2022 година од 07,45 часот на регионалниот пат Струга – Дебар кај с.Луково, поради случена сообраќајна незгода сообраќајот е во прекин во двата правци – информират од АМСМ.