Во тешка сообраќајна несреќа кај Врање според првичните информации возачот на патнички автомобил загинал на лице место.

Д-р Саша Ѓорѓевиќ, директор на Здравствениот дом за „Новости“ вели дека на лекување на повредените работат сите екипи на Итна медицинска помош, а досега се примени десет пациенти.

Она што сега е сигурно е дека едно лице е тешко повредено. Поради повреда на ногата патничка ќе биде транспортирана во Ниш.

Што се однесува до останатите пациенти, дијагнозата е во тек, а повредените буквално во секој момент пристигнуваат. Сообраќајот на оваа делница се уште е во прекин, а истрагата е во тек.

📸