Мора да се признае, сите сме имале тајна љубов со некој од нашите учители или учителки додека сме растеле – но за Наташа Колдстон (28) од Тексас, САД, не се само учениците кои копнеат по неа, туку и нивните татковци.

Згодната русокоса, која има близу 30 илјади следбеници на „TikTok“, тврди дека татковците на нејзините ученици честопати си ја пробуваат среќата, со цел да им помогнат на своите деца.

„Ах да имав по еден долар за секој пат кога некој од нив посакувал…“, се насмеа таа во натписот.

И таа навистина би била милионерка, бидејќи многу обожаватели исто така велат дека нејзиното тело и изглед се чиста 10-ка.

„Причината поради која би одел на училиште секој ден“, напиша еден човек на нејзината објава.

Но, и покрај тоа што ја обожаваат илјадници безнадежни романтичари, жешката учителка откри дека моментално е сингл и нема партнер.

📸

📸

📸

📸

📸

📸

📸

📸