Зорица Л.(43) од Панчево која исчезна на 22 септември е пронајдена мртва, дознава Телеграф.рс.

Таа е пронајдена во безживотна состојба во Панчево, потврдија членови на семејството.

Да потсетиме, телефонот на исчезнатата жена бил исклучен еден час пред да излезе од станот, на денот кога исчезнала.

– Не го земала паричникот, но во него немало пари. Документите се таму. Понела чанта, на видеото се гледа дека има многу работи. Не го земала пасошот, не ја земала личната карта – изјави претходно нејзината сестра, додавајќи дека немаат роднини кај кои може да оди и дека исклучува обид за преминување на границата.