Сообраќајна несреќа е пријавена во 13.15 часот кај Свети Николе на патниот правец кон Скопје.

Се судриле две возила, Голф и Ауди, при што е направена голема материјална штета, а неколку лица се повредени и пренесени во болницата во Штип.

Наскоро се очекуваат повеќе детали за несреќата.

📸

📸

📸

📸

📸

📸

📸